Genel Haberler

THY Spor Kulübü’nde Moral Yemeği

Kupa Voley Final Etabı öncesi Türk Hava Yolları Spor Kulübü Türk Hava Yolları Yönetimi ile yemekte buluştu!

2021-2022 Sezonunda kulüp tarihinde ilk kez ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Türk Hava Yolları Spor Kulübü A Kadın Voleybol Takımı 30 Mart Çarşamba akşamı THY Yönetim Kurulu’nun düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi. Türk Hava Yolları Genel Yönetim Binasında düzenlenen yemeğe, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Genel Müdür Yardımcısı (İnsan Kaynakları) Abdulkerim Çay, Kulüp Genel Sekreteri Abdullah Kelkitli ve kulübün oyuncu, idari ve teknik kadrosu katıldı.

AXA Sigorta Kupa Voley Final Etabı maçları öncesi moral depolayan ve başarılı bir sezon geçiren THY’de gelecek sezon için de iddialı hedefler belirlendi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yemekte yaptığı konuşmada “Sultanlar Ligi’nde ilk 4’e kalma başarısı gösteren takımımızı tebrik etti ve “ Nasıl ki Türk Hava Yolları ülkemizin ve dünyanın bir numarasıysa voleybol takımımız da sporda 1 numara olmalıdır. Önümüzdeki sene daha güçlü bir takım kurarak, daha büyük hedefler koyacağız. Bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Başarıya ulaşmamızda en büyük etken de markamızı yüceltme konusundaki motivasyonumuz ve adanmışlığımızdır” dedi.

Neşe içinde geçen yemekte şimdiye kadar elde edilen başarılar ve gelecek hedefleri üzerine sohbet edildi. Yemek sonunda THY yönetimi tarafından oyunculara ve teknik ekibe hediyeler verildi.

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu