Efeler LigiLigler

Bu galibiyete ihtiyacımız var ve kazanacağımızı düşünüyorum

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 15. haftasında Halkbank ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanın ardından Başantrenör Nedim Özbey, Takım Kaptanı Selçuk Keskin ve Melih Sıratça Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Açıklamalar şöyle:

NEDİM ÖZBEY

“Çalışmalar iyi gidiyor. İlk defa haftada bir maç oynayacağız. Avrupa’da tur atladığımız için bir boşluk bulduk, toparlanma fırsatı bulduk. İnanılmaz yoğun bir tempoyla oynuyoruz. COVID ile uğraşıyoruz. Erteleme maçları oynuyoruz. Her şeye rağmen Pazar günü Halbank ile çok iddialı bir maç oynayacağız ve kazanacağımızı düşünüyorum. Eksiklerimiz var ama bu galibiyete ihtiyacımız var. Rakiplerimizin çok fazla alternatif yabancı oyuncu kullanma şansları var. Ben de kendi çocuklarıma bu konuda güveniyorum. Benim o kadar alternatifim yok elde ne varsa onunla oynamaya çalışıyoruz. İyi bir maç olacağını ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum. 13 günde 5 tane maç oynayacağız. İnanılmaz bir tempo. Bu maçlardan bir tanesi Haliliye’de bir tanesi de İzmir’de. 13 günde 5 maç oynamanın hesabını yapmamız gerekiyor. İnşallah çıkıp hayırlısıyla oynayıp iyi bir yere geleceğimizi düşünüyorum.”

SELÇUK KESKİN

“Hazırlıklar çok iyi gidiyor. Pazar günü kendi evimizde galip gelmek istiyoruz. Sezonun başında Türkiye Kupası karşılaşmasında Halkbank’a kaybetmiştik şimdi rövanşı almak istiyoruz. Halkbank şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi. Bizim de rakibimiz. İnşallah Pazar günü galibiyeti biz alıp onları Ankara’ya uğurlamak istiyoruz. Güzel bir maç olacak. Onlar da formda, biz de toparlanmaya başladık. İnşallah kazanan taraf olmak istiyoruz. 13 günde 5 maç oynayacağız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Sağlıklı bir şekilde maçlarımızı kazanmak istiyoruz.”

MELİH SIRATÇA

“Halkbank maçı çalışmaları gayet güzel gidiyor. İnegöl’de ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Beklemediğimiz mağlubiyetler yaşamıştık. Bu bir haftalık süreçte de güzel çalışmalarımızı yaptık. Halkbank maçı bizim için çok önemli. İlk 4’e kalmamız açısından. Takım da iyi durumda umarım kazanan taraf biz oluruz.”

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu