ManşetSultanlar Ligi

Yasemin Güveli’den Teşekkür

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Eczacıbaşı Dynavit’ten ayrıldıktan sonra Çukurova Belediyesi’ne transfer olan Yasemin Güveli yeni paylaşımıyla dikkat çekti.

Ligdeki son maçı öncesi 13 sette 12 blok yapan Yasemin Güveli, eski takımına karşı 4 sette saha yer alıp 6 blok yaptı. Böylelikle 17 sette 16 blok sayısına ulaştı ve set başına 1,06 ortalamasına ulaştı.

Çukurova Belediyespor Başnatrenörü Ataman Güneyligil, sportcell media grubunun voleybol bölümünün sosyla medya hesabına, takımının 3-1 yenilgisiyle sonuçlanan Eczacıbaşı Dynavit maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede yeni transfer Yasemin Güveli ile ilgili soruya şu cevabı verdi. “Yasemin, Milli Takımımızın da önemli bir değeri. Sahada olması çok önemliydi hem Milli Takımımız hem de Türk Voleybolu için. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’müze transfer oldu ve çok pozitif bir etki yaratıyor şu anda. Hem takım arkadaşlarıyla olan ilişkileriyle hem bizimle olan ilişkileriyle, böyle devam edeceğini de düşünüyorum.”

Genç oyuncu da Güneyligil’in bu paylaşımına ‘Bana güvendiğin için teşekkür’ ederim şeklindeki paylaşımı ile cevap verdi.

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu