Plaj Voleybolu

2020 EuroBeachVolley’deki Üst Düzey Kadınlar

Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce, Tina Graudina ve Anastasija Kravcenoka’nın Letonyalı ikilisi, Moskova’daki Luzhniki kompleksinin ev sahipliği yaptığı 2019 #EuroBeachVolley’de Altın kazanmayı başardıklarında, görünüşte imkansız bir görevi başardı. 2020’de, Jurmala – Letonya #EuroBeachVolley 2020’ye (15-20 Eylül 2020) ev sahipliği yapacağı için, bu kez kendi sahasında başka bir final turnuvası oynamaya hazırlanıyorlar.

Ancak, mevcut şampiyonluk sahipleri geçen yıl kazanılan kupayı ellerinde tutmak istiyorlarsa, her biri Avrupa zaferine ulaşma umutları yüksek olan dünyanın en iyi 31 takımının şiddetli rekabetinin üstesinden gelmek zorunda kalacaklar. Meydana gelebilecek sürprizlere rağmen, bazı takımların, diğerlerinden daha çok, şampiyonluğu kazanma iddiası var, bu yüzden bu yılki EuroBeachVolley için En İyi Yarışmacılara bir göz atalım!

Tanja Hüberli/Nina Betschart (SUI)

Bu İsviçreli ikili, sıralamaya göre paketin lideri olarak Letonya’nın Jurmala kentine gidiyor ve pozisyonları gerçekten sıkı çalışmayla kazanıldı. Çift, aynı takımda rekabet etmek için güçlerini birleştirdiği 2016’dan bu yana, oldukça ivme kazanmayı başardılar, yol boyunca birkaç İsviçre Ulusal Şampiyonası kazandı ve Dünya Turunda iz bıraktılar. En iyi performansları, gümüş madalyayı kazandıkları Hollanda’da düzenlenen 2018 EuroBeachVolley’de geldi. İki yıl sonra, bir adım daha atıp Altın kazanmayı başarabilecekler mi? Polonya’dan Ceynowa / Kociolek ve Brzostek / Gromadowska’nın yanı sıra İspanya’dan Soria / Carro’nun yer aldığı Pool A’da sahaya çıktıkları için önümüzdeki hafta boyunca kesinlikle onlara göz kulak olacağız.

Maggie Kozuch/Laura Ludwig (GER)

Bu Alman çifti, EuroBeachVolley 2020 sıralamasında ikinci sırada yer alıyor, ancak bu yılki yarışmada onlar için Altın madalya, dünyadaki hiçbir plaj voleybolu hayranı için sürpriz olmayacak. Maggie Kozuch, kapalı voleyboldan takıma kapsamlı bir deneyim ve başarı getirirken, Laura Ludwig inkar edilemez bir şekilde tüm zamanların en başarılı plaj voleybolu oyuncularından biridir. Dört Avrupa Şampiyonası Altın Madalyası ve diğer birkaç Gümüş ve Bronz, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonası Altınının yanı sıra Dünya Turundaki harika sonuçların kapsamlı bir listesiyle Laura zaten oyunun efsanesi ve ona şimdiden bir şeyler eklemek isteyecek. EuroBeachVolley 2020’nin sonunda etkileyici bir skor.

Tina Graudina/Anastasija Kravcenoka (LAT)

2019’da bu Letonyalı ikili, Moskova’da Avrupa Şampiyonu olduklarında ve FIVB Tokyo Sahili’ndeki son maçında Çek Cumhuriyeti’nin Marketa Slukova ve Barbora Hermannova’yı mağlup ettiklerinde Tokyo 2020’ye katılmaya hak kazandıklarında her zaman hatırlayacakları bir çıkış yılını yaşadı. Voleybol Eleme turnuvası Haiyang, Çin. Zafere giden yolda bazı iniş çıkışlara rağmen, özellikle en zor anlarda soğukkanlı bir kafa tutabildiklerini gösterdiler. Bu yılki EuroBeachVolley, Jurmala, Letonya’daki ev sahasında gerçekleşecek olan Tina ve Anastasija kesinlikle kalabalığın favorileri olacak ve Avrupa tacını korumaya çalışacaklar.

EuroBeachVolley’in bir başka heyecan verici baskısının başlamasına sadece birkaç gün kaldı, bu yüzden bizi sosyal medya kanallarımızda takip ettiğinizden ve yarışma boyunca canlı maçlar ve özel içerik için EuroVolley.TV’ye abone olduğunuzdan emin olun.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu