Kar Voleybolu

2020 Rus Kar Voleybol Kupası sona erdi

Lipetsk’deki “Hillpark” kayak kompleksi, 2020 Rus Kar Voleybol Kupası’na ev sahipliği yaptı. ‘Profesyoneller’ Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası’na bir bilet almak için mücadele ederlerken birçok çocuk CEV şemsiyesi altında bir Kar Voleybolu Kış Festivali ile kendi eğlencelerini paylaştılar.

Lipetsk Bölge İdaresi Başkan Vekili Alexander Ryabchenko, bu festivallerin genç nesil için çok önemli deneyimler olduğunu ve Lipetsk Bölgesi yönetiminin gençlik sporlarının gelişimine büyük önem verdiğini vurgulayarak etkinliği açılışını yaptı. Dahası, bu tür festivaller çocukları profesyonel sporculara yaklaştırmaya ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmeye yardımcı oluyor.

Festivale üç yaş grubuna (U11, U13 ve U17) bölünmüş 120 kadar çocuk katıldı. CEV, Kar Voleybolu’na katılımı artırmak için Ulusal Federasyonlarla yakın işbirliği içinde çalıştığından, Avrupa Voleybol Konfederasyonu bayrağı altında düzenlenen bu tür ilk etkinlik oldu.
Organizatörler çocuklar için özel, çok kapsamlı bir program hazırladılar. İlk olarak, katılanlar üç sahada oynanan bir Kar Voleybol turnuvasında ellerini denediler. özel bir cazibe ile sıçrayışlarının yüksekliğini ölçtüler ve orta sahadaki dev bir topla hazırlıksız bir maçta mücadele ettiler ve bunu canlı yayın sırasında son oyunlar arasında yaptılar.
Organizasyon Komitesi, festivalin tüm katılımcılarına Rusya Kupası katılımcıları için tasarlananlarla aynı tarzda tişörtler verdi. Turnuvanın kazananlarına yerel Voleybol kulübünün sembollerini sergileyen hediyelik eşyalar verildi.

Tüm katılımcılar Rusya Kar Voleybol Kupası’nın final maçlarına da katılabilme hakkına sahip oldular.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu