Plaj Voleybolu

2020 Tokyo’daki Çaylaklar

Olimpiyatlarda ilk maça çıkmak sporcular için her zaman özel bir deneyimdir ve sekiz kadın plaj voleybolu oyuncusu bu duyguyu daha önce hiç organizasyona katılmamış dört takımdan oluşan Tokyo Oyunları’nın D Grubu’nda yaşadılar.

Brezilya’dan Ana Patricia Ramos/Rebecca Cavalcanti, ABD’den Kelly Claes/Sarah Sponcil, Letonya’dan Tina Graudina/Anastasija Kravcenoka ve Kenya’dan Gaudencia Makokha/Brackcides Khadambi, Tokyo’da Olimpiyat çaylakları idiler.

Ana Patricia ve ortağı Rebecca Cavalcanti, Olimpiyatlardan önceki son turnuvalarını FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 4 yıldızlı bir etkinliği olan İsviçre’nin Gstaad kentinde oynadılar ve Olimpiyatlara hazırlanmak için İsviçre Alpleri’ndeki her antrenman gününden en iyi şekilde yararlandılar.

Ana Patricia ve Rebecca, 2018 ve 2019 yılları arasında üç Dünya Turu altın madalyası kazandılar. Gstaad’da, her ikisi de turnuvaya katılan ve Tokyo Olimpiyatları’nda yer alan Amerikalı veya Letonyalı  rakipleriyle oynamak zorunda kaldılar.

Brezilyalı çift için en önemli hedef, sıkı çalışmalarının sonuçlarını gerçek maçlarda test etmek. Çift, Sochi ve Ostrava’daki Dünya Turu etkinliklerinde yarışmadılar.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu