Kar Voleybolu

2020 TVF Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Mersin Toroslar Belediyesi işbirliğiyle, Arslanköy Yaylası’nda düzenlenen 2020 TVF Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası, 2 Şubat 2020 Pazar günü kadınlar ve erkekler kategorilerinde oynanan yarı final ve final müsabakalarıyla sona erdi.

Erkekler kategorisinde turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan Burak Balıbey/Serkan Duracı/Ufuk Karaburun takımına madalya ve kupalarını Arslanköy Muhtarı Erdal Cengiz takdim etti.

Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Emrah Eker/Burak R.Çelik/Çağrı Nacar takımına madalya ve kupalarını Mersin Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan takdim etti.

Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Yasin Baysal/Ali Cebeci/Mehmet Çıvgın takımına madalya ve kupalarını Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli takdim etti.

Erkekler kategorisinde günün sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Kadınlar kategorisinde turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan Sıla Karademir/Başak Bakar/Fatma Toy takımına madalya ve kupalarını Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hamit İzol takdim etti.

Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Dilek Kübra/Derya Özçelik/Başak Uyanık takımına madalya ve kupalarını Mersin Toroslar Belediyesi Eski Başkanı Hamit Tuna takdim etti.

Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Bahanur Gökalp/Simge Yalçın/Merve Çelebi takımına madalya ve kupalarını Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz takdim etti.

Kadınlar kategorisinde günün sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayacak ekipler, 2020’nin Nisan ayında CEV tarafından organize edilecek Avrupa Şampiyonası’na katılım hakkı da kazandı.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu