Genel Haberler

TVF’den Bingöl’ün Genç ilçesine destek

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Bingöl Solhan Spor’la temsil edilen Bingöl’de, Solhan ilçesinin ardından Genç ilçesi de voleybol ile yakından ilgilenmeye başladı.
Solhan Spor’un bir okul takımı halinden Türkiye gündemine gelmesi, iki senedir en üst ligde Bingöl’ü temsil etmesi Doğu Anadolu’ya kazandırılmış bir değer olarak yansırken, bu kez Bingöl’ün Genç ilçesi de voleybolla daha yakından ilgilenmeye başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı Genç Gençlik Merkezine gönderilen voleybol malzemeleri ilçeye ulaştı.

İki adet mini voleybol oyun seti, beraberinde hakem kulesi, iki adet voleybol filesi ve file iç mekan takımı, anten, file direkleri ve direk kılıfları, oyuncu değiştirme tabelaları ile ilçenin ilk anda önemli malzeme ihtiyacı karşılanmış oldu.
Spor salonu ve 5 okulun malzemesine kavuşan Bingöl Genç Gençlik Merkezi, ilçede ilke kez voleybol altyapısını oluşturmaya başladı.

Böylelikle Bingöl Solhan Spor Başkanı Ziya Sözen ile TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Solhan’dan sonra Genç ilçesinde de voleybolun yaygınlaşmasına olanak yaratmış oldular.

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu