Genel HaberlerManşet

2021-2022 Sezonu Öncesi Gözlemci ve Hakem Klasman Belirleme Sınav Duyurusu

2021-2022 sezon öncesi gözlemcilere ve hakemlere (uluslararası ve ulusal) yönelik klasman belirleme sınavı 14 Ağustos 2021 tarihlerinde İKİ2 grup halinde yapılacaktır.

Sınav Yeri: Ankara Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

Sınav Saati: Hakemler 12.00 ve Gözlemciler 16.00

Sınıf düzeninin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için gözlemci ve hakemlerimizin, klasman belirleme sınavına katılıp/katılmayacaklarını belirtilen katılımcı formunu 14 Temmuz 2021 tarihine kadar eksiksiz doldurarak e-mail (eyup.bostanci@tvf.org.tr) veya fax (0312 221 40 20) yoluyla MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı’ya göndermeleri zorunludur.

Bildirim yapmayan gözlemci ve hakemler söz konusu klasman belirleme sınavına alınmayacaktır.

Klasman sınavına girmeyen veya yapılan sınav sonucunda klasman dışı kalan gözlemci ve hakemler; 2021-2022 sezon öncesi hakem ve gözlemci gelişim-bilgilendirme Online seminerine katılamazlar.

Ancak Klasman sınavına katılmayan veya sınav sonucu klasman dışı kalan ulusal hakemler 2021-2022 sezonunda il müsabakaları (altyapı, okul, işitme engelliler ve üni lig maçları) ve özel turnuvalarda baş, yardımcı, masa ve çizgi hakemliği, Federasyon maçlarında ise ihtiyaç duyulması halinde yazı ve çizgi hakemi olarak görev yapacaklardır.

Katılımcı formu için tıklayınız.

Not: – Ulaşım ücretleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

– Katılımcıların durumları, sınıf düzenleri ve Sınavın adres link’i daha sonra bildirilecektir.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu