Genel HaberlerManşet

2021 Yılını Zirvede Tamamladık. İlginiz için teşekkür ederiz

Alexa sıralamasında Aralık ayını 25 kez Türkiye birincisi olarak tamamladık.

Değerli Voleybol Severler,

13 Eylül 2014 Tarihinde yayın hayatına başlayan sitemiz Voleybol Aktüel, doğru, ilkeli, faydalı haber ve tüm voleybol paydaşlarının ilgi ile takip ettiği paylaşımları ile voleybol severlerin ilgisi ile bomba gibi girdiği Aralık ayının 30 gününde 25 gün Türkiye birinci olarak rekorunu korumayı başardı.*

*Alexa sisteminden sadece 6 Aralık 2021 tarihine ait verilere ulaşamadığımız için 31 gün süren Aralık ayının değerlendirmesi 30 gün üzerinden yapılmıştır.

Siz değerli takipçilerimizin verdiği destekle, Alexa sıralamasında geçtiğimiz Ekim ayında 25 kez ilk üç sırada yer alıp, 6 günde de Türkiye birincisi olan sitemiz, Kasım ayı ile birlikte zirveye yerleşmişti.
Başarısını Aralık ayı başında da devam ettiren Voleybol Aktüel, Kasım ayının 16. gününden 4 Aralık tarihine kadar aralıksız 19 gün Türkiye birinciliğini kaptırmadı. 6Aralık tarihinde sistemden veri akışı alamadığımız günün dışında Aralık ayının kalan 26 gününün 21 gününde Türkiye birincisi, 5 gününde ise Türkiye ikincisi olmayı başarmıştır.

Oldukça zor günler yaşadığımız 2021 yılında, siz değerli takipçilerimizin ilgisine mazhar olabilmekle yaşattığınız mutluluk, tüm emeklerimizin karşılığı ve yorgunlarımızın tatlı bir tebessüme dönüşmesini sağladı.

Aynı tempo ile yayın ilkelerimizden ödün vermeden devam etme kararlılığımızda siz değerli voleybol severlerle nice rekorlar kırma amacında sizleri yanımızda görmek istiyoruz.

İşte Alexa sıralamasında Aralık ayındaki Türkiye birinciliklerimiz:

Siz değerli takipçilerimize aşağıda bulunan sosyal medya hesaplarımızı hatırlatırken Kasım ayındaki ilginiz ve takibinizle bizleri konumlandırdığımız zirvede kalmak için aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Savaş Eskigülek

Voleybol Aktüel Genel Yayın Yönetmeni

Twitter: VAktuel

İnstagram: voleybolaktuel

Facebook: Voleybol Aktüel

ALEXA Ranking Nedir?

Alexa,1996 yılında bağımsız bir şirket olarak kurulan ve 1999’da Amazon’un bünyesine katılan, web trafiği analizleri yaparak sitelerin daha fazla kişiye ulaşmalarına yardımcı olmak için çeşitli sezgisel ürünler ortaya koyan, web sitelerinin popülerliğini çeşitli parametreleri göz önüne alarak hesaplayan, tüm dünyada kabul görmüş en önemli derecelendirme sitesidir.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu