Plaj Voleybolu

2022′ de Plaj Voleybolunda Görünüm

Olimpiyat Oyunları oynanmaya başlandıktan sonraki yıllar, plaj voleybolunda büyük değişikliklere sahne oldu. Bu değişiklikler, oyuncuların emekli olması ve yeni takımların kurulması ve yenilenen turnuvalar şeklinde oldu.

Plaj Voleybolunun Vikingleri Mol ve Sørum, 2022’de daha fazlası için mücadele edecekler.

Rio 2016 ve Tokyo 2021 Oyunları arasındaki olağanüstü uzun beş yıllık dönem, dünyanın dört bir yanındaki ekipleri her zamankinden daha uzun süre bir arada tuttu, ancak şimdi Paris 2024’e yalnızca üç yıl kala, son birkaç ayda birkaç hamle yapıldı. Uluslararası sezon Mart ayında yeni Voleybol Dünya Plaj Pro Turu ve birkaç Avrupa takımının yoğun antrenman kamplarından sonra harekete geçmesiyle başladı, bunlardan bir kısmı ‘Ebedi Bahar Adası’ Tenerife’de gerçekleşti.

Norveç

2022’de bir arada kalacağından her zaman emin olduğumuz bir takım varsa, o Anders Mol/Christian Sørum’dur. Plaj Voleybolu Vikingleri Tokyo’da Olimpiyat altınını, üst üste dördüncü şampiyonluğu EuroBeachVolley unvanını ve 2021’de Dünya Turu Finallerini kazandı ve 2019 ve 2021’de CEV Plaj Voleybolu Yılın Antrenörü ödülünün sahibi teknik direktör Kare Mol’un liderliği altında birkaç yıl daha hakim güç olmaya hazır görünüyorlar.

 

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu