Genel Haberler

2022 Fair Play ödüllerini kazananlar açıklanıyor

TMOK Fair Play Komisyonu tarafından her yıl verilmekte olan Fair Play Ödüllerinin 2022 yılındaki sahipleri açıklanıyor.

2022 Yılının Ödüllerini kazananlar, 20 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 11.00’de İstanbul Ataköy’deki Olimpiyatevi 2.katında bulunan Jerfi Fıratlı Salonu’nda Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ve Yönetim Kurulu’nun yer alacağı toplantıda duyurulacak.

HER DALDA 3 AYRI KATEGORİ

İlkini 1982 yılında işitme engelli yelkenci Varol Tamer Hepaguşlar’ın kazandığı Türkiye Fair Play Ödülleri, önceleri tek ödül olarak verilirken, daha sonra Dünya Fair Play Konseyi’nin (CIFP) tüm dünyada uyguladığı kategorilerde verilmeye başlandı. Buna göre Sportif Fair Play Ödülleri DavranışTanıtım ve Kariyer Dallarında, Büyük Ödül, Şeref Diploması ve Kutlama Mektubu olarak takdim ediliyor. TMOK Fair Play Komisyonu, 1999 yılından itibaren dünya ülkelerinden farklı olarak Toplumsal Fair Play Ödülü de vermeye başladı.

ÖDÜL TÖRENİ EYLÜL’DE

2022 yılı Türkiye Fair Play Ödülleri’ni kazananlar, Erdoğan Arıpınar Başkanlığındaki TMOK Fair Play Komisyonu büyük jürisi tarafından önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıda belirlendikten sonra, düzenlenecek bir basın toplantısı ile kamuoyuna açıklanacak. Fair Play Şilti ve sertifikasından oluşan Fair Play Ödülleri, Eylül Ayında Olimpiyatevi’nde düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu