Genel Haberler

Litvanya Fahri Konsolosu voleybolcularla bir araya geldi

Nilüfer Belediyespor ile CEV Challenge 16’lı tur karşılaması için Bursa’ya gelen Litvanya’nın TK Kaunas VDU takımına Fahri Bursa Konsolosu iş insanı Berat Tunakan, müsabakaların sonunda her iki takım teknik kadro ve sporcularına yemek verdi.

İskender Kebap’ta verilen yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, TVF Yönetim Kurulu üyesi Ersin Yılmaz, karşılamanın hakemleri ve davetliler katıldı.

Litvanyalı sporcular ilk kez İskender Kebabı ile tanışırken, özellikle kebabın üzerine dökülen kızarmış tereyağı büyük ilgilerini çekti ve bu anı kaçırmamak için cep telefonlarına sarıldılar.

Yemek sonrasında bir konuşma yapan Litvanya Fahri Konsolosu Berat Tunakan, teknik heyet ve sporcuları verdikleri mücadele nedeniyle kutlarken Litvanyalı sporculara Bursa kenti ile bilgiler verdi.

TK Kaunas VDU Takımının baş antrenörü Jaroslav Bogdanoviç, Bursa’da gördükleri büyük ilgi ve yakınlığa teşekkür ederken, “Nilüfer Belediyespor ile iki güzel maç oynadık. Avrupa’da gezdiğimiz şehirler arasında en büyük ilgiyi ve yakınlığı burada gördük. Şampiyon bir takıma yenildik diye düşünüyorum” dedi.

Haber ve fotoğraflar: A.Cemal Ekentok – Voleybolun Adresi

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu