Plaj Voleybolu

CEV EuroBeachVolley 2020 için Medya akreditasyonu açıldı

15-20 Eylül 2020’de Jurmala’daki (Letonya) Majori Plajı’nda yapılması planlanan ve merakla beklenen CEV EuroBeachVolley 2020 için Medya akreditasyonu açıldı.

Katılmak isteyen herkes önce CEV Medya Kulübü üyeliği için başvurmalı ve daha sonra etkinlik için bir akreditasyon yapmalı. Kayıt için son tarih 31 Ağustos Pazartesi 23:59.

Ulusal düzenlemelere göre, menşe ülkelerinin durumuna bağlı olarak, Letonya’ya vardıklarında herhangi bir uluslararası medyanın karantinaya alınması gerekebilir.

Nihai planlar hala belirlenirken, hem uluslararası hem de ulusal medyayı etkinliğe davet edebilmek için CEV ve yerel organizatörlerin istek ve niyeti vardır. CEV ve LOC, küresel pandemiyle ilgili mümkün olduğunca fazla riski en aza indirmek için birlikte yakın bir şekilde çalışıyor ve seyahatlerine başlamadan önce katılabilecek olanlara ek yönergeler sağlayacak.

Mevcut koşullar altında, yeni koronavirüsün yayılmasını engellemek için ulusal sağlık yetkilileri tarafından getirilen potansiyel başka kısıtlamalar nedeniyle, başvuru onaylandıktan sonra bile herhangi bir anda iptal edilmesi gerekebileceğini lütfen unutmayın.

 

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu