1. Lig

Fethiye Bahçeşehir Koleji umut verdi

Gelecek sezon ilk kez yer alacağı Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Ligi için transferlerini tamamlayan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, hazırlık maçları ile çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen sezon Rota Koleji Spor Kulübü ile 2.Lig’de şampiyonluk yaşayan teknik direktör Alper Kemal Kaygusuz ile anlaşmasının ardından dış transferde ABD’li Smaçör Jeane Mae Horton ve Rota Koleji takımından beş oyuncuyu daha renklerine bağlayan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü ilk hazırlık maçında ligin güçlü ve deneyimli takımlarından Göztepe ile karşılaştı.
İlk hazırlık maçında oldukça iyi bir mücadele sergileyen Bahçeşehir Koleji, setleri çok az farkla kaybetti. Maçı 25-21, 25-22, 19-25, 25-20 setlerle 3-1 kazanan İzmir’in sarı kırmızılı ekibi oldu. Maçı kaybetmesine rağmen, takımın mücadelesi gelecek maçlar için umut verdi.

Alper Kemal Kaygusuz yönetiminde iki hazırlık maçı daha yapacak olan Fethiye Bahçeşehir Koleji, 21 Eylül Salı günü Torbalı’da 2.Lig takımlarından Torbalı Belediyespor’la, 22 Eylül Çarşamba günü de 1.Ligin ve İzmir’in köklü takımlarından Karşıyaka ile yapacağı maçların ardından ligin başlamasını bekleyecek.

Fethiye Bahçeşehir Koleji’nin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu