Efeler Ligi

Arkas Spor galibiyet serisine başlamak istiyor

Arkas Spor: – Bursa Büyükşehir Belediyespor:
Salon: Atatürk Voleybol Salonu
Hakemler: Yavuz Akdemir, Ferhat Büyükpamukçu/Gözlemci: Hakan Gürsu
Tarih,saat: 21 Kasım Perşembe, 19.00
Yayın: TRT Spor2

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Arhavi Voleybol’u deplasmanda 3-0 yenerek moral bulan Arkas Spor, 21 Kasım Perşembe günü Bursa Büyükşehir Belediye’yi konuk edecek.

Vestel Venus Atatürk Voleybol Kompleksi’ndeki mücadele saat 19.00’da başlayacak ve karşılaşmayı TRT Spor 2 canlı ekrana getirecek. Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Uluslararası Voleybol Hakemi Yavuz Akdemir ile Ulusal Voleybol Hakemi Ferhat Büyükpamukçu yönetecek. TVF İzmir Voleybol İl Temsilcis Hakan Gürsu da karşılaşmada Gözlemci olarak görev yapacak.

Arkas Spor ligde 3 galibiyet ve 11 puana sahip, 5 sırada yer alırken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ise 3 galibiyet karşılığında topladığı 8 puanla 6.sırada yer alıyor. AXA Sigorta Efeler Ligi’nde oynanan 6.hafta karşılşamasında Arkas Spor deplasmanda Arhavi Voleybol’u 3-0 yenerken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-1 mağlup olmuştu.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, Arhavi deplasmanından 3 puanla döndüklerini ve Bursa ekibi karşısına yüksek moralle  çıkacaklarını, belirtti. Özden, “Takımımızın performansı her hafta artırıyor. Bursa Büyükşehir Belediye karşısında da iyi oyunumuzu güzel bir galibiyetle süslemek ve kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu