1. LigErkeklerLigler

Erzin’deki Önemli Maç Naklen Yayınlanacak

TVF Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu’nda 14. hafta karşılaşmasında Yurt Grup Erzin Yeşilkent, Malatya Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. 7 Şubat 2021 Pazar günü saat 13.00’de yenilenen Erzin Spor Salonu’nda oynanacak maç, Adana TVA kanalından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı Ulusal Voleybol Hakemlerinden Hüseyin Okumuş ve Rıfat Tatar yönetecek. Maçın Gözlemciliğini ise Hatay Bölgesinden Naci Jöntürk yapacak.

Erzin temsilcisi bu önemli maç için hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamladı. Antrenman sonrası Gökay Özşahan ve İlker Alican Çakır’in doğum günü, kesilen pasta ile kutlandı.

Biz de Voleybol Aktüel olarak Gökay ve İlker’e sağlıklı ve başarılı bir yeni yaş diliyoruz.

Maç, Yurt Grup Erzin Yeşilkent için çok büyük öneme sahip

Bu sezon 1. Ligde iki gruptan üçer takımın düşecek olması ile alt sıralardaki ateş, her geçen hafta daha da artıyor.
Geçtiğimiz hafta TVA kanalından da naklen yayınlanan maçta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla geçen olan Erzin temsilcisinde ikinci yarıya yükselen bir grafik ile ortaya çıkan mücadeleci oyun, Erzinlileri ve televizyonları başındaki voleybol severleri umutlandırmıştı.

Play Off umudunu sürdürmek için galibiyete ihtiyacı olan rakibi karşısında tehlikeli bölgeden daha yukarı çıkma gayreti içindeki ev sahibi Yurt Grup Erzin Yeşilkent oynadığı 13 maçta 4 galibiyet ve topladığı 12 puanla 9.sırada yer alıyor. Malatya Büyükşehir Belediyespor ise 13 maçta 8 galibiyet ve topladığı 23 puanla 6. sırada bulunuyor.
Bu hafta da İddaa programına da alınan bu karşılaşmayı kazanarak yükselişlerini sürdüreceklerini belirten Yurt Grup Erzin Yeşilkent Başantrenörü Güntaç Yılmaz, her geçen hafta seyri güzel, son topa kadar mücadele eden takımına güvendiği söylerken, tüm Hatay ve Erzinlileri ekranları başına davet etti. Hedeflerinin galip gelerek Play-Off’u zorlamak olduğu ifade eden Güntaç Yılmaz,  televizyon yayınları ile güzel oyunumuzu tüm ülkeye göstermek istediklerini istediklerini söyledi.

Maçı Nasıl İzleyebilirsiniz?

Ligde son hafta maçlarını 3-2 kaybeden iki takımın bu nefes kesecek mücadelesini
Haberin adresi Adana TVA kanalına DigiTürk 632. Kanaldan

Uydu üzerinden 12265 V 27500 frekansından

Facebook üzerinden izlemek için tıklayınız.

İnternet üzerinden Canlı İzlemek için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu