Genel Haberler

Doğuş Üniversitesi’nde hedef TURKCELFEST

2021-2022 Sezonu (TÜSF) Türkiye Üniversiteler Federasyonu’nca düzenlenen Üniversiteler İstanbul 1. Lig Bayanlar Voleybol Şampiyonası B Grup’ta mücadele eden Doğuş Üniversitesi Yeni Yüzyıl ve Gedik Üniversitesi’nden sonra üçüncü maçında da Yıldız Teknik Üniversitesi’ni de aynı sonuçla 3-0 mağlup edip şampiyonluk için tam gaz yola devam ediyor. 

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ’NİN HEDEFİ TURKCELFEST’E YÜKSELMEK!

Spor Koordinatörlüğünü Ulaş Saydam ve Antrenörlüğünü de Barış Sümen’in yaptığı Doğuş Üniversitesi yaptığı üç maçta üç galibiyet alarak grubu lider tamamladı. Çeyrek finale yükselme başarısını gösterdi. Geçen sezon 2. Lig’de şampiyon olarak 1. Lige terfi eden Doğuş Üniversitesi bu yıl da şampiyon olarak Turkcelfest ’e yükselmeyi hedeflemekte. 

SÜMEN: BİR TERSLİK OLMAZSA ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

Bu yıl yeni sporcularıyla takımı daha da güçlendirdiklerini belirten Antrenör Barış Sümen, “Bir terslik olmadığı takdirde şampiyon olacağımıza inanıyorum.

AYAKDAKİLER: (Barış Sümen: Antrenör) 11- Cansu Berfin Akbek, 7- Melike Topçu, 2-  Cansu Ceylan, 14- Azragül Gül, 8- Ece Eke, 13- Öykü İsmetoğulları, 3- Ece Öztürk, 9- Özlem Tuğral, (Ulaş Saydam: Koordinatör)
OTURANLAR: 5- Ceren Yılmaz, 10- Meltem Büyükbayrak, 6- Nihal Karaca, 1- İrem Ayvaz, 12- Damla Aksu.

 

GRUP MAÇLARI SONRASI SIRALAMA ŞÖYLE OLUŞTU!

Geçtiğimiz hafta 4 grupta 16 takım ile yapılan karşılaşmalar sonrası grup sıralaması şöyle oluştu. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükseldiler.

A GRUBU: 1- Koç Üniversitesi, 2- Özyeğin Üniversitesi, 3- İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi, 4- Maltepe Üniversitesi.

B GRUBU: 1- Doğuş Üniversitesi, 2- yeni yüzyıl Üniversitesi, 3- Yıldız Teknik Üniversitesi, 4- İstanbul Gedik Üniversitesi.

C GRUBU: 1- Kültür Üniversitesi, 2- Haliç Üniversitesi, 3- Boğaziçi Üniversitesi, 4- Acıbadem Üniversitesi.

D GRUBU: 1- Üsküdar Üniversitesi, 2- Yeditepe Üniversitesi, 3- MEF Üniversitesi, 4- İstanbul Üniversitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu