AvrupaManşet

Haak, Kuzen Guidetti ile Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ülkemizde Giovanni Guidetti yönetimindeki VakıfBank ile harikalar yaratan İsveçli güzel ve sempatik yıldız Isabelle Haak, İsveç Milli Takımında bir başka Guidetti ile kaldığı yerden devam ediyor.
Türkiye’de sezonu şampiyonluk kupası ile kapatan Isabelle Haak, Şampiyonlar Ligi Süper Finalinde ise ikincilikle yetinmişti.
Haak, şimdi ise ülkesinin milli takımı ile 2021 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda Portekiz ve Ukrayna ile Finallere kalmak için mücadele ediyor.
Sempatik yıldız, gruptaki ilk maçta Ukrayna ile karşılaşan ve maçtan 3-0 galip ayrılan İsveç’te 27 sayı ile maçın en skorer ismi olmayı başardı.

Takımın başında bu sefer bir başka Guidetti var!

İsveç Kadın Milli Takımını 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na hazırlamak üzere 2019 yılında İsveç Voleybol Federasyonu tarafından takımın başına getirilen Ettore Guidetti, Giovanni’nin amca çocuğu.
Guidettilerde voleybol antrenörlüğü deyim yerindeyse babadan oğula geçiyor. Giovanni Guidetti’nin babası Adriano Guidetti ile Ettore Guidetti’nin babası Gian Paolo Guidetti de voleybol antrenörlüğü yapmış.

Adriano Guidetti                                                       Giovanni Guidetti

 

Gian Paolo Guidetti                Ettore Guidetti

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu