Genel Haberler

Antrenör Üst Düzey Vize/Gelişim Semineri Duyurusu

TVF’den yapılan duyuru şöyle:

Antrenör Üst Düzey Vize/Gelişim Semineri Duyurusu

Federasyonumuz ile Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonunun birlikte 2022-2023 sezonu öncesi düzenleyeceği Üst Düzey Vize/ Gelişim Semineri 13 Eylül 2022 Salı günü online olarak yapılacaktır.

Sultanlar, Efeler,1.Lig ve 2.Lig kadın, erkek takımlarında görev alan başantrenörler ile yardımcı antrenörlerin seminere katılması zorunludur.

Seminere katılmayan antrenörlerin vize işlemleri yapılmayacaktır. Bu seminere katılan antrenörler altyapılarda da görev yapabileceklerdir.

Maçlarda görev alacak antrenörlerimiz seminer onayı verildikten sonra vize işlemleri için e-devletten vize başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Saha çıkış belgesi ile maça çıkacak antrenörlerimiz ise TVF İstanbul ofisine belgelerini teslim etmeden önce e devlet-Spor Bilgi Sisteminden vize başvurusu yapmaları zorunludur.

SEMİNER BAŞVURULARI e-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

BAŞVURULAR İÇİN:

*e-Devlet-Kurumlar-Gençlik ve Spor Bakanlığı-Spor Bilgi Sistemi (Uygulamaya git)-Spor Elemanları-Seminer Başvurusu adımları takip edilerek sisteme giriş sağlanacaktır.

*Başvuru tamamlandıktan sonra, seminer katılım ücreti (700.- TL) e-Devlet üzerinden gelen referans numarası ile GARANTİ BANKASI şubelerinden kurumsal tahsilat (TAHSİLAT KODU 3610, REFERANS KODU VEYA KİMLİK NUMARASI VERİLEREK) olarak veya Garanti Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden “Spor Federasyonları Ödemeler” kısmından yatırılacaktır.

* Bu ödemeler dışında hiçbir şekilde HAVALE ve EFT kabul edilmeyecektir.

Başvurular 02 Eylül 2022 Cuma günü saat: 14:00’te başlatılacak ve 09 Eylül 2022 Cuma günün saat 14:00 itibariyle sonlandırılacaktır.

*Gençlik ve Spor Bakanlığında antrenör olarak çalışanların kurum belgelerini başvuru bitiminde önce TVOLAF info@tvolaf.org.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Seminer Programı:

13 Eylül 2022 Salı – Saat 20:30

Program Moderatörü-TVF Eğitim Kurulu Koordinatörü, Prof.Dr. Selda BEREKET YÜCEL

Sunum- Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü-Hırvatistan Milli Takımı Başantrenörü Ferhat AKBAŞ “Voleybolda Teknoloji Kullanımı”

* Eğitim Zoom Meeting programı ile yapılacak olup; seminer saatine 15 dakika kala kayıtlı e-posta adresinize seminere katılabilmeniz için davet linki, ID ve şifre gönderilecektir.

ÖNEMLİ NOT:

  • İnternet hızının iyi olması toplantının akıcılığı ve anlaşılabilirliğine direkt etki edecektir. Dolayısıyla toplantı esnasında ses, görüntü ve paylaşımlarda takılma, donma problemlerinin yaşanmaması için internet hızının iyi seviyede olması etkinliği artıracaktır.
  • Seminere katılımının kesintisiz sağlanabilmesi için telefon, tablet ve bilgisayar gibi bağlantı araçlarının şarjlarının tam olmasına ve bilgisayarınızda kamera ve mikrofonun olduğundan emin olunuz.
  • Seminere girişte ve seminer esnasında kameralar sürekli açık bulundurulmalıdır.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu