Genel Haberler

VGHF’de Yeni Yönetim Belirlendi

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonunun 24.06.2021 tarihli ve 07 nolu kararı doğrultusunda federasyon olağan genel kurulu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü Ankara Volley Hotel’de gerçekleştirildi.
Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul, Divan Kurulunun oluşturulması, faaliyet raporunun okunması ve ibrası, denetim Kurulu raporunun okunması ve ibrası ve tahmini bütçenin sunulması, görüşülmesi ve oylanması ile devam etti.
Tüzük değişikliklerinin yapılmasının ardından belirlenen sandık listeleri ile oy verme işlemi gerçekleştirildi.
Yapılan seçim sonunda Asalet Karayel başkanlığındaki liste seçimi kazandı.

Seçim sonrası VHGF’nin yeni yönetim kurulu ile disiplin ve denetim kurullarında asil ve yedek olarak görev alan isimler şöyle:

1.Asalet Karayel- (ANKARA) Başkan
2. Tahsin Akış- (ADANA) As Başkan
3. Ayşim Erginay- (ANKARA) Genel Sekreter
4. Özgür Sevinç- (KONYA) Mali Sekreter
5.Ömer Aşıkoğlu- (ANADOLU) Üye
6. Adem Bulduk- (MALATYA) Üye
7. Volkan Konuk- (ESKİŞEHİR) Üye

31 Temmuz 2021 Günü gerçekleştirilen Genel Kurul ile başkanlık görevi sona eren Çetin Ok, yaptığı teşekkür konuşması ile görevini devir etti.

Çetin Ok, yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
’31 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrasında 09 Aralık 2017 yılından bu yana sürdürdüğüm Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanlığı görevim sona ermiş bulunmaktadır.
Görev yaptığımız süre içerisinde şahsıma ve yönetim kurulumuza vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Sayın Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ’a, Yönetim ve diğer kurul üyelerimize ve değerli federasyon çalışanlarımıza, birlikte görev yaptığım Yönetim Kurulu ve diğer kurul üyelerime, siz değerli voleybol ailesine destek ve katkılarından dolayı  teşekkür eder, yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilerim.’

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu