Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’nde sezonun kendi evindeki ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. 18 Ekim 2025 Cumartesi günü saat 18.00’de Aksaray Spor Salonu’nda Galatasaray’ı ağırlayacak olan kırmızı-beyazlılara, kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Aksaray Arama Kurtarma Dağcılık ve Spor Kulübü (ADASK) da tribünden destek verecek.
ADASK Tribünlerden Destek Verecek
Kulübün kurucusu ve Başkanı Avni Aydede Gökçe öncülüğünde organize edilen etkinlik kapsamında, ADASK üyeleri karşılaşmada 70 kişilik grupla yerlerini alarak takıma destek olacak. Özellikle salonun en coşkulu taraftar gruplarından D Blok’un güçlü sesi Malkiler ile birlikte hareket edecek olan ADASK ekibi, maçın ilk servisinden son sayısına kadar Kuzeyboru’nun yanında olacak.
ADASK üyeleri, bugüne kadar doğa yürüyüşleri, arama-kurtarma faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle tanınırken, bu kez şehrin spor elçisi Kuzeyboru’ya destek vermeyi görev bildi. Kulüp yetkilileri, Aksaray’ın sporda daha büyük başarılara ulaşması için şehirde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, tüm sporseverleri tribünleri doldurmaya davet etti.
Aksaray'daki İlk Maçta Rakip Galatasaray
Kuzeyboru – Galatasaray mücadelesi, 2025-2026 Sultanlar Ligi'ndeki kendi evindeki karşılaşmayı kazanarak taraftarına galibiyet ile merhaba demek istiyor. Taraftarların yoğun ilgisiyle birlikte salonda büyük bir voleybol şöleni yaşanması bekleniyor.
Yorum Yazın