• Dursun Ali Arslan Turnuvası’nda İkinci Gün Heyecanı Sona Erdi
      Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan anısına düzenlenen anma turnuvasının ikinci günü sona erdi.
    • Dursun Ali Arslan Turnuvası’nda İkinci Gün Heyecanı Sona Erdi
      22.09.2026 - 18:12 | Güncelleme:22.09.2026 - 18:12

      Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı merhum Dursun Ali Arslan anısına düzenlenen anma turnuvasının ikinci günü, Gebze Spor Salonu’nda oynanan iki çekişmeli müsabakayla geride kaldı.

      Gebze Belediyespor Sahadan Galip Ayrıldı

      Günün ilk maçında ev sahibi Gebze Belediyespor, Sungurlu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk seti 25 - 19 kaybeden Gebze temsilcisi, mücadelenin kalan bölümlerinde oyuna ağırlığını koydu. Setleri 25 - 17, 25 - 18 ve 25 - 19 kazanan Gebze Belediyespor, parkeden 3 - 1 galip ayrıldı.

      Karşılaşmanın ve ev sahibi ekibin en skorer ismi 20 servis ve hücum sayısı üreten Gökhan Gökgöz olurken, Gürkan Uz da kaydettiği 18 sayı ile galibiyete önemli katkı sağladı.

      İstanbul Derbisinde Kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor

      Günün ikinci müsabakasında iki İstanbul ekibi kozlarını paylaştı. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB), İstanbul Gençlik Spor’u 3 - 1 mağlup etti. Karşılaşmanın setleri 26 - 24, 26 - 24, 25 - 22 ve 25 - 23 sonuçlandı.

      İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da Ali Fazlı 22 sayı, Aleksov ise 18 sayı ile galibiyeti getiren isimler oldu. İstanbul Gençlik Spor cephesinde ise Dick Kooy’un ürettiği 20 sayı galibiyet için yeterli olmadı.

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.