• Haftanın açılışını Eczacıbaşı Dynavit 3 puanla yaptı
    • Haftanın açılışını Eczacıbaşı Dynavit 3 puanla yaptı
      22.11.2024 - 23:35 | Güncelleme:22.11.2024 - 23:35
      Beşiktaş: 1 - Eczacıbaşı Dynavit: 3 Salon: Beşiktaş Fibabanka Spor Kompleksi Hakemler: Ebru Kaya, Sadettin Kıral/Gözlemci: Akif Altın Setler: 25-13, 24-26, 22-25, 16-25 Süreler: 25', 31', 30', 23'  

      Eczacıbaşı Dynavit: Elif, Yaprak, Rettke, Boskovic, Hande, Stevanovic, Simge (L), Naz, Nicoletti, Gray, Jack-Kısal, Aybüke.

      Beşiktaş: Merve, Rozanski, Bengisu, Brakocevic, Saliha, Maglio, Alara (L), Derya, Dilay, Begüm.

      Vodafone Sultanlar Ligi 10. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş’a konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini deplasmanda 13-25, 26-24, 25-22 ve 25-16’lık skorlarla 3-1 mağlup etti.

      Karşılaşmanın ilk setine geride başlayan turuncu beyazlılar, seti 25-13 kaybetti.

      Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette, siyah beyazlı ekip set ortasına doğru öne geçti ancak Yaprak Erkek’le bulduğu etkili sayılarla turuncu beyazlılar, 26-24 kazanmayı başardı ve durumu 1-1’e getirdi.

      Üçüncü ve son sette de etkili performansını arttıran ve rakibi üzerindeki baskıyı bırakmayan Eczacıbaşı Dynavit, setleri 25-22 ve 25-16 kazanarak rakibini deplasmanda 3-1 mağlup etti. Aldığı 19 sayıyla kaptan Tijana Boskovic karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Aldığı 13 sayıyla smaçör Yaprak Erkek galibiyetin kazanılmasında önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular, 6 servis ve 8 blok sayısı elde etti.

         
      Haftanın açılışını Eczacıbaşı Dynavit 3 puanla yaptı
      Haftanın açılışını Eczacıbaşı Dynavit 3 puanla yaptı
      Haftanın açılışını Eczacıbaşı Dynavit 3 puanla yaptı

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.