• Hande Baladın forması açık artırmada rekor kırıyor
      Fenerbahçe’ye transfer olan Hande Baladın’ın imzalı forması açık artırmada büyük ilgi gördü. İlk günden 138 bin TL’ye ulaştı, rekor kırması bekleniyor.
    • Hande Baladın forması açık artırmada rekor kırıyor
      23.07.2025 - 11:38 | Güncelleme:23.07.2025 - 11:38
      Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın yeni transferi Hande Baladın’ın imzalı forması, kulübün düzenlediği açık artırmada büyük ilgi gördü. Transferinin ardından sarı-lacivertli formayla ilk kez taraftarın karşısına çıkan Baladın, imza töreninde duygularını paylaşırken forma da rekor tekliflere sahne oldu. İlk gününde 138 bin TL’yi gördü Hande Baladın’ın 7 numaralı imzalı forması, açık artırmaya sunulduğu ilk gün sonunda 138 bin TL’ye ulaştı. Bu rakam, futbolcular Arda Güler, Dzeko, Kim Min Jae ve Mourinho’nun imzalı formalarını geride bıraktı. Daha önce yalnızca Mesut Özil’in forması 200 bin liranın üzerine çıkabilmişti. Mesut Özil rekoru yolda Baladın’ın forması, 8 gün sürecek açık artırmanın henüz ilk gününde büyük ilgi gördü. Devam eden süreçte Mesut Özil’in 222 bin TL’lik rekorunun kırılması bekleniyor. Hande Baladın, bu alanda voleybolcular arasında şimdiden zirvede yer alıyor. Taraftardan yoğun ilgi Fenerbahçe’nin forma sponsorluğu için stadyumda düzenlenen lansman etkinliğine kaptan Eda Erdem ile birlikte katılan Hande Baladın, taraftarlarla ilk kez buluştu. Etkinlikte Baladın’a yoğun ilgi gösterildi, taraftarlar bol bol fotoğraf çektirdi. “Sahada buluşmak için sabırsızlanıyorum” İmza töreninde duygularını aktaran milli yıldız, “Çok mutluyum, gerçekten sıcak bir karşılama oldu. Kulübümüze ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu heyecanla büyük başarılara imza atacağız” dedi.
      Hande Baladın forması açık artırmada rekor kırıyor
      Hande Baladın forması açık artırmada rekor kırıyor

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.