Naz Aydemir Akyol Galatasaray’da

Vodafone Sultanlar Ligi takımlarından Galatasaray Daikin, tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol ile sözleşme imzaladığını açıkladı.
Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:
Naz Aydemir Akyol Galatasaray Daikin’de!
Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, Naz Aydemir Akyol’u kadrosuna kattı.
Kulübümüz; A Milli Kadın Voleybol Takımımızın formasını uzun yıllar boyunca terletmiş olan, 1990 doğumlu tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Profesyonel voleybol kariyerine Eczacıbaşı ile başlayan oyuncu, sırasıyla Fenerbahçe, VakıfBank ve Türk Hava Yolları takımlarında forma giydi.
Oynadığı takımlarda 9 Sultanlar Ligi, 5 Türkiye Kupası, 5 Türkiye Süper Kupası, 4 Şampiyonlar Ligi ve 4 Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu yaşayan, birçok kez en iyi pasör ödülünü alan oyuncu, Türkiye Süper Kupası’nda da iki kez en değerli oyuncu seçildi.
Son 2 sezondur Eczacıbaşı Dynavit forması giyen Naz, 2025-2026 sezonunda sarı kırmızılı formayı terletecek.
Naz Aydemir Akyol’a hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.