20 Temmuz Pazar günü TRT Radyo 1’in dinamik programı Spor Gündemi’nde voleybol konuşacağız.
Genel Yayın Yönetmenimiz Savaş Eskigülek, saat 15:00 – 16:00 arasında voleybol gündeminin öne çıkan başlıklarını değerlendirecek.
Programda VNL üçüncü etabı sonunda gelecek yıl da VNL'de mücadele etmeyi garantileyen A Erkek Milli Takımımız, Dünya Şampiyonası için geniş kadrosu açıklanan Kadın Milli Takımımızdaki son durum değerlendirilecek.
Programın 15.30 – 16.00 arasındaki 2. bölümünde ise Gaziantep'te yıllardan bir istikrarlı bir şekilde erkek voleyboluna yaptığı takımına yatırımlar sonunda önümüzdeki sezon Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Gaziantep Gençlik Spor Kulübü'nü konuşacağız. Gaziantep Spor Faaliyetleri Müdürü ve Gaziantep Gençlik Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Polat telefon konuğumuz olacak.
Spor Gündemi’ni dinlemek için
tıklayınız.
Yorum Yazın