-
-
Sultanlar ve SMS Grup Efeler Ligi’ne 16 Kasım’a kadar ara verildiİslami Dayanışma Oyunları'na katılacak Erkek ve Kadın Milli Takımlarımız sebebiyle liglere ara verildi.
-
4-13 Kasım tarihleride Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenecek olan 2025 İslami Dayanışma Oyunları’na katılacak Erkek ve Kadın Milli Takımlarımız sebebiyle liglere 16 Kasım’a kadar ara verildi.
Konuyla ilgili olarak Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan yapılan açıklama şöyle:
Sultanlar Ligi ve SMS Grup Efeler Ligi’ne Ara Veriliyor
Kadın ve Erkek Voleybol Milli Takımlarımız, 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek.
Bu kapsamda, Vodafone Sultanlar Ligi ve SMS Grup Efeler Ligi karşılaşmalarına 16 Kasım 2025 tarihine kadar ara verilecektir.
Milli takımlarımıza organizasyonda başarılar dileriz.
Filenin Sultanları Kadrosunda Kimler Var?
Erkek Milli Takımımızın Kadrosunda Kimler Var?
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
-


Yorum Yazın