2025-2026 Sezonu öncesi Sultanlar Ligi, Efeler Ligi ile Arabica Coffe House Kadınlar ve Erkekler Voleybol 1.Lig'leri fikstür çekimi İstanbul Fişekhane'de gerçekleştirildi.
Fişekhane Galeri Salonu'nda yapılan fikstür çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Asbaşkan Semih Oktay, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, TVF Denetim Kurulu Üyesi Umut Bağlı, SMS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Öztürk, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sezgin Eren, kulüp temsilcileri, antrenörler ve basın mensupları katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, fikstür çekimi öncesi yaptığı konuşmada Türkiye'de her gün voleybol konuşulduğunu, milli takımların başarılarının da bunda büyük etkisi olduğunu dile getirdi.
Milli takımların başarısında en büyük faktörün kulüplerin
Üstündağ, "Bütün paydaşların varlığı, Türk voleybolunun geldiği noktanın göstergesidir. Takım sporlarında dünya ve Avrupa'da başarı elde etmiş, kürsüde İstiklal Marşı'nı okutmuş ve bayrağımızı göndere çektirmiş bir branştan bahsediyoruz. Voleybol, tarihe not düşecek kadar başarılar elde etti. Bu başarıda olmazsa olmazlarımız, kulüplerimiz, antrenörlerimiz, sponsorlarımızdır. Bu destekl bizi hedeflerimize ulaştırdı." ifadelerini kullandı.
Dünyada ve Avrupa'da en iyi liglerden birisinin Türkiye'de olduğunu da altını çizen Üstündağ, şunları söyledi:
"2025-2026 Vodafone Sultanlar Ligi, SMS Grup Efeler Ligi, Arabica Coffee House Kadınlar ve Erkekler 1. Ligi fikstür çekimine hoş geldiniz. Başarılı ve sakatlıksız bir sezon diliyorum. Avrupa kupalarında hep zirvedeyiz. Kulüplerimiz bu ülkeye dünya ve Avrupa şampiyonlukları yaşattı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
Yorum Yazın