• VakıfBank, Galatasaray'a set vermedi
    • VakıfBank, Galatasaray'a set vermedi
      20.11.2021 - 15:45 | Güncelleme:20.11.2021 - 15:45

      VakıfBank: 3 – Galatasaray HDI Sigorta: 0 Salon: VakıfBank Spor Sarayı Hakemler: İlhami Şenyurt, Metin Korkut/Gözlemci: Aziz Yener Setler: 25-16, 25-19, 25-12 Süreler: 23’, 24’, 22’

      Maçın istatistikleri için tıklayınız 

      VAKIFBANK: Cansu Özbay 4, Kübra Çalışkan 4, Melis Gürkaynak 5, Gabi 12, Isabelle Haak 16, Michelle Bartsch-Hackley 19

      GALATASARAY: Anthi Vasilantonaki 12, İlkin Aydın 4, Fatma Beyaz 3, Sasa Planinsec 4, Alexia Ioana Carutasu 14, Gamze Kılıç 1

      Son Misli.com Sultanlar Ligi ve Axa Sigorta Kupa Volley şampiyonu VakıfBank, bu sezonki on birinci maçında Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-0 yenerek dokuzuncu galibiyetini aldı. VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadelenin ilk setini 25-16 ile kazanan VakıfBank ikinci sette de hız kesmedi ve 25-19’luk set skoru ile 2-0 öne geçti. Son seti de 25-11 hanesine yazdıran sarı-siyahlılar karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. VakıfBank’ta Michelle Bartsch-Hackley 19 sayıyla karşılaşmanın en skoreri olurken; Isabella Haak 16, Gabi 12 sayı kaydetti. VakıfBank, sıradaki maçında 24 Kasım Çarşamba, 19.00’da CEV Şampiyonlar Ligi’nde Vero Volley Monza’yı ağırlayacak. Sarı-siyahlılar, Misli.com Sultanlar Ligi’nde ise 27 Kasım Cumartesi, 14.00’te PTT’ye konuk olacak.

      VakıfBank, Galatasaray'a set vermedi

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.