• VakıfBank ile Fenerbahçe Şampiyonluk Yolunda 2. Kez Karşı Karşıya Geliyor
      Sultanlar Ligi’nde 2025-2026 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan play-off final serisinde heyecan dorukta.
    • VakıfBank ile Fenerbahçe Şampiyonluk Yolunda 2. Kez Karşı Karşıya Geliyor
      11.04.2026 - 09:22 | Güncelleme:11.04.2026 - 09:22

      Sultanlar Ligi’nde 2025-2026 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan play-off final serisinde heyecan dorukta. Serinin ilk maçını deplasmanda kazanarak 1-0 öne geçen VakıfBank, kendi evinde avantajını korumak; Fenerbahçe Medicana ise seriye denge getirmek için sahaya çıkıyor.

      Maç Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

      Voleybolseverlerin merakla beklediği dev derbi, 11 Nisan Cumartesi günü oynanacak. İstanbul’daki voleybol tutkunlarını bir araya getirecek müsabakanın detayları şöyle:

      • Tarih: 11 Nisan 2026, Cumartesi

      • Saat: 17.00

      • Salon: VakıfBank Spor Sarayı

      • Yayın: TRT Spor Yıldız

      Bu kritik müsabakada düdük çalacak isimler de netleşti. Karşılaşmayı Ozan Çağı Sarıkaya ve Tuncay Sevim hakem ikilisi yönetecek.

      Seride Son Durum

      Final serisinin ilk ayağında Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçta VakıfBank, rakibi Fenerbahçe Medicana’yı 3-0 mağlup ederek seride durumu 1-0’a getirmişti. Toplamda 3 galibiyete ulaşan takımın şampiyonluk kupasını kaldıracağı seride, VakıfBank bu maçı da kazanması durumunda büyük bir avantaj elde edecek.

       

      Seride kalan maçların programı şöyle: 

      13 Nisan 2026 Pazartesi
      19.00 — Final 3. Maç (Üst)
      VakıfBank – Fenerbahçe Medicana
      Yayın: TRT Spor Yıldız

      16 Nisan 2026 Perşembe (Gerekirse)
      19.00 — Final 4. Maç (Alt)
      Fenerbahçe Medicana – VakıfBank

      19 Nisan 2026 Pazar (Gerekirse)
      19.00 — Final 5. Maç (Üst)
      VakıfBank – Fenerbahçe Medicana

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Voleybol Aktuel hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.