Plaj Voleybolunun Kraliçeleri ve Kralları 19-22 Ağustos tarihleri arasında, Hamburg'daki Rothenbaum'daki stadyumunda belli olacak.

Organizasyonun tanıtımı için çekilen videoda ise St. Michael Kilisesi'nde Almanya Plaj Voleybolu Kadın Milli Takımı oyuncuları Victoria Bieneck / Isabel Schneider ile FIVD'nin Plaj Voleybolu Dünya Sırlamasında 1 numarası olan Norveçli Anders Mol / Christian Sørum bir gösteri maçı yaptılar.

Dünyanın 1 numarası Norveçli çift, sadece gösteri maçı yapmakla kalmadı, St. Michael Kilisesi kulesi dışında, güvenlik halatlarına bağlı olarak adeta havada voleybol oynadılar.

https://youtu.be/Hpf6YM35xNo
Kadın ve Erkek toplam 80 takım, 2019 Dünya Kupası'ndan bu yana ilk kez dünyanın en büyük plaj voleybolu arenası olarak Rothenbaum Stadı'nda 19-22 Ağustos tarihleri arasında kıyasıya mücadele edecekler.
Yorum Yazın