Kar Voleybolu

2024 CEV Kar Voleybol Avrupa Turu’nun Heyecanı Palandöken’de Yaşanacak

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024’ün ikinci etkinliği Türkiye’nin en yüksek zirvelerinden biri olan Palandöken ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’nde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Ejder AŞ’de iş birliğiyle gerçekleşecek organizasyon, 12-15 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak.

Palandöken Kayak Merkezi, kış sporlarını ve kış turizmini gündeminin ilk sıralarına alarak, ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yaparak Türkiye’nin ve Erzurum şehrinin tanınmışlığını yükseltmeyi hedefliyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ geçtiğimiz yıl yaşanan yıkıcı depremler nedeniyle son anda iptal edilen kar voleybolu etkinliklerinin yeniden başlatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“2023 yılında 11 ilde yaşadığımız kayıplardan dolayı derin üzüntü içerisindeyiz ancak şehirlerimizin toparlanmasına yardımcı olmak için çalışmalarımızı sürdürmek ve sporumuzu yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle bir Kar Voleybolu Avrupa Turu etkinliğine daha Türkiye’de ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin popüler kayak merkezlerinden biri olan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi bu yıl CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’na ev sahipliği yapacak. Bu muhteşem etkinliğe iş birliği yaptıkları için Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ve Ejder A.Ş.’ye teşekkür ediyorum. Üst düzey rekabetin ve güzel bir turnuvanın gerçekleşeceğinden eminiz. Oyuncular ve seyirciler, etkinlikten ve Palandöken Kayak Merkezi’nden keyif alacağını düşünüyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu