Fenerbahçe Al Ittihad’ı 4-0 yendi Duran iki gol attı
Fenerbahçe, hazırlık maçında Suudi Arabistan şampiyonu Al Ittihad’ı 4-0 yendi. Yeni transfer Jhon Duran, 2 golle öne çıktı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 gibi net bir skorla kazandı. Sarı lacivertlilerin yeni golcüsü Jhon Duran, ikinci yarıda oyuna girip iki gol atarak dikkat çekti.
Yeni golcü Duran ilk kez sahne aldı
Fenerbahçe, 9. dakikada Youssef En-Nesyri’nin golüyle öne geçti. 16. dakikada Sebastian Szymanski farkı ikiye çıkardı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan sarı lacivertliler, ikinci yarıda sahneye çıkan Jhon Duran’la skor üstünlüğünü pekiştirdi. Kolombiyalı forvet, 77. dakikada ağları sarsarak Fenerbahçe formasıyla ilk golünü kaydetti.
Son sözü yine Duran söyledi
Maçın sonlarına doğru baskısını sürdüren Fenerbahçe, 88. dakikada Jhon Duran’ın bir kez daha sahneye çıkmasıyla skoru 4-0’a getirdi. Duran’ın bu performansı, teknik heyet ve taraftarları memnun etti.
Fenerbahçe hazırlık dönemini boş geçmedi
Sarı lacivertliler, bu yazki hazırlık sürecinde Al Ittihad öncesinde Portekiz 2. Ligi ekiplerinden Portimonense’yi 2-1, Uniao de Leiria’yı ise 2-0 mağlup etmişti. Yeni sezona güçlü bir kadroyla hazırlanan Fenerbahçe, şu ana dek oynadığı tüm hazırlık maçlarını kazanmayı başardı.