Genel HaberlerManşet

Meryem Boz Akademi Bu Sefer Can Dostlarımız İçin Görev Başında

Milli voleybolcu ve VakıfBank’ın başarılı sporcusu Meryem Boz ve arkadaşları tarafından kurulan “Meryem Boz Spor Akademi”, bünyesinde gerçekleştirdiği farkındalık hareketlerine bir yenisini, beraber yaşadığımız can dostlarımız için “Kars Can Dostları” Derneği üyeleri ile beraber gerçekleştirecek.

Milli voleybolcu ve VakıfBank’ın başarılı sporcusu Meryem Boz ve arkadaşları tarafından kurulan Meryem Boz Spor Akademi, kız çocuklarının spor aracılığı ile sağlıklı ve geleceğe umutla bakan bireyler olması ve toplumda daha güçlü olarak yer almaları için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Akademi olarak yalnızca çocuklara voleybol eğitimi vermediklerini, aynı zamanda onların gelecekte hangi meslek grubunda olurlarsa olsunlar, öncelikle topluma yararlı birer birey, kadın – erkek eşitliğini ön planda tutan, ayakları yere sağlam basan ve özgüveni yüksek insanlar olmalarını amaçladıklarını belirten Meryem Boz, akademinin kurumsal yapısı içerisinde de yaptıkları farkındalık hareketleri ile bünyelerindeki sporculara örnek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Bugüne kadar saha antrenmanları haricinde, çocukların mental olarak gelişimi, sağlıklı beslenme önerileri hakkında projeler üreten akademi ayrıca Dünya Hayvanları Koruma Günü, 43.İstanbul Maratonu Sanal Koşusu’nda Darüşşafaka’lı çocukların eğitimine destek, kadına yönelik şiddetin son bulması için çalışmalar, toplumda yer alan herkesin eşit olduğuna inanarak engelli bireylerin toplumdaki yeri ve down sendromlu çocuklarımıza dikkat çekmek için farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.

Akademi bünyesindeki çocuklara anlatmaktan çok, yapılan somut eylemler ile örnek olmak istediklerini belirten ekip, şimdi beraber yaşadığımız can dostlarımız için yeni bir farkındalık projesine, iş insanı Hülya Yorgun ile birlikte “Kars Can Dostları” Derneği üyeleri ile beraber adım atıyor. Kars’ta bulunan sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşayabilmesi, sahipsiz ve bakımsız kalmamaları, kısırlaştırılmaları ve barınak sorunlarını çözmek için dernek ile birlikte ortak bir proje yürütecek olan akademi, yapılacak bağış çalışması ve 15 Nisan 2022 günü Beykoz Dream House Villas’da düzenlenecek özel iftar yemeği için yapılacak bilet satış gelirini ile projeye sonuna kadar destek verecek. Proje ile ilgili gelişmeleri Meryem Boz Spor Akademi resmi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Meryem Boz Spor Akademi hakkında bilgi almak için;

https://www.instagram.com/meryembozsporakademi

https://twitter.com/meryembozspora

Kars Can Dostları Derneği hakkında bilgi almak için;

https://www.instagram.com/karscandostlari

Proje ve organizasyon hakkında bilgi almak için;

Hülya Yorgun: 0 532 363 6882

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu