1. LigErkeklerManşet

Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor Tarih Yazdı

Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor: 3 – DEPSAŞ Enerji: 1
Salon: Erzin Spor Salonu
Hakemler: Tuncay Kandemir, Doğan Sevinçelli/Gözlemci: Mustafa Kemal Söner
Setler: 25-18, 25-21, 22-25, 25-16
Süreler: 24′, 33′, 32′, 30′

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu’nda Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor, Play Off yolunda kritik maçta Şanlıurfa temsilcisi DEPSAŞ Enerji Spor’u konuk etti.

Erzin Spor Salonu’nda oynanan ve tamamen dolu tribünler öndeki maçta DEPSAŞ Enerji’yi 3-1 yenen Erzin Narenciyesi Yeşilkent Spor normal sezonun bitimine 1 hafta kala tarihinde ilk kez Play Off’a yükseldi.

Karşılaşmanın setleri 25-18, 25-21, 22-25, 25-16 sonuçlandı.

2017 yılında Beden Eğitimi Öğretmenleri me öğrencilerinin kurdukları takım, kuruluşunun 7. yılında ilk Play Off’a yükselerek önemli bir başarıya imza attı.

Karşılaşma öncesinde kulüp tarihindeki ilk alt yapı takımının katıldığı İl Birinciliği müsabakalarında elde ettiği üçüncülük kupası ve madalyaları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu tarafından takdim edildi.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi, basketbol oynayan insanlar, voleybol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi, basketbol oynayan insanlar ve şunu diyen bir yazı 'GENÇLIK VE ORBAKANLIGI TÜM ANTRENÖRVE SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM Dr. Osman Aşkın BAK GENÇLİK SPOR BAKANI SPEIN SPEIN HATAY DURU 01 ERZİN LEDİYESİ' görseli olabilir

 

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu