1. LigKadınlarLigler

Geçen yılki Play-Of heyecanı Bolu’ya dinamizm getirdi

TVF Kadınlar Voleybol 1.Ligi takımlarından Bolu Belediyespor kulüp başkanı Sinan Barut yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Sinan Barut, normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte kulüp olarak yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, voleyboldan hentbola, atletizmden karateye kadar tüm branşlarda daha fazla sporcu daha fazla başarı elde etmek için kolları sıvadıklarını belirtti.

Başkan Barut ” İlk olarak Hentbol’da 1. lige çıkan ekibimizi kutlamak istiyorum. Takımımız grubunu lider bitirmişti. Play-Of’lar pandemi nedeniyle oynanamadı ve federasyon grup birincisi olan takımımızın yeni sezonda 1. ligde oynamasına karar verdi” dedi.

Bir çok branşta sporcu sayısını arttırmak için kulüp olarak hazırlık yaptıklarını sözlerine ekleyen Sinan Barut “Koronavirüs sürecinde duraklayan spor aktivitelerini yeni sezonda daha aktif hale getirmek için yoğun bir sezon bizi bekliyor. Biz şimdiden gerekli çalışmaları başlattık. Antrenörlerimizle sürekli neler yapabiliriz konusunu masaya yatırıyoruz. Sporcularımızla bağlantı halindeyiz. Okullar açılınca sporcu taraması yapıp bir kaç aydır evlerinde kalan çocuklarımızı  şartlar el vermesi halinde sahalara salonlara doldurmak istiyoruz. Bu kapsamda yaz aylarında bu işin alt  yapısını hazırlayıp okullar açılır açılmaz minik ve genç sporcularımızı bünyemize katmaya çalışacağız. Tabi ki şartlar el verdiğinde yaz kampları ve yaz okulları açarak bu süreyi de değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Voleybolda geçtiğimiz yıl yaşadıkları Play-Of heyecanı Bolu’ya bir dinamizm getirdi diyen Bolu Belediyespor kulübü başkanı Sinan Barut ” Bu yıl bunu bir üste çıkartarak sultanlar ligi için hazırlık yapıyoruz. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın müthiş destekleri ve talepleri var. Bir çok iş adamımız ve firmalarla bu konuda görüşüyoruz. Herkesin Bolu’dan bir takımın voleybol da sultanlar liginde bir takımı olması yönünde görüşü var. Bu enerjiyi birlikte tutarak yeni sezonu “Hedef Sultanlar Ligi Sezonu” olarak bakıyoruz. Bu kapsamda istikrarı benimseyerek hocamız Salih Yergin ile yeniden anlaştık. Hocamızın raporu doğrultusunda bizi hedefe götürecek genç, karakterli ve başarılı sporcularla anlaşıyoruz. Hem iç hem de dış transferde hata yapmadan iyi bir takım kurarak Bolu Belediyespor’un lokomotifi kadın voleybol takımımızı yeni sezona hazırlamak istiyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu