Genel HaberlerManşet

2023 Brand Week Istanbul’da Voleybol Oturumu: “Dünya Duysun Biz Burdayız

2023 Brand Week Istanbul’da “Dünya Duysun Biz Burdayız” Oturumu Düzenlendi

Yaratıcı endüstrileri ve markalar dünyasını bir araya getiren 2023 Brand Week Istanbul organizasyonun ilk gününde voleybol konuşuldu.

Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde, “Dünya Duysun Biz Burdayız” temasıyla düzenlenen panele, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin konuşmacı olarak katıldı.

Panelde, Vodafone’un Türkiye Voleybol Federasyonu ile işbirliği ve kadın voleyboluna katkısı ile gelecek hedefleri konuşuldu. Dinleyicilerden büyük ilgi gören panelde, Vodafone’un voleybol yatırımını anlattığı yeni reklam filmi de gösterildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, şöyle konuştu:

“Planlı bir strateji ve organizasyonun başarıyı beraberinde getireceğine inanıyorum. Altyapıları, genç milli takımları ve liglerimizi de kapsayacak şekilde geniş bir planlamayı hayata geçirdik. Geçmişte yapılan güzel işlerin üzerine koyduk. Başarı, beraberinde gözlerin daha da üstünüze dönmesini getirir. Şu an FIVB dünya sıralamasının zirvesinde, Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonu bir kadın voleybol takımımız var. Olimpiyatlara da büyük hedeflerle gidiyoruz. Bir zamanlar hayal olan şeyler adım adım gerçekleşiyor. Bizim en büyük hedeflerimizden biri voleybol ailesini genişletmek. Planlı strateji ve organizasyon çok önemli ama yol arkadaşları da bir o kadar mühim. Vodafone ile tarihi bir anlaşma imzaladık ve voleybol ailemizin büyük bir parçası oldu. Beraber çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyor ve heyecan duyuyorum. Şu an dünyada kadın voleybolunda bir numaralı marka olan Voleybol Milli Takımımız ve dünyanın en iyi ligi Sultanlar Ligi ile dünya devi Vodafone bir araya geldi. Önümüzde üç yıllık bir süreç var. Bu süreçte bir olimpiyat, 3 Milletler Ligi, 1 Dünya Şampiyonası ve 1 Avrupa Şampiyonası’nı beraber yaşayacağız. Vodafone ile başarılara ve madalyalara uzanmak istiyoruz.”

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, şunları kaydetti:

“A Milli Kadın Voleybol Takımı olarak insanlarımızı ama özellikle kadın ve kız çocuklarımızı gururlandıran harika bir yazı geride bıraktık. 20 yıl önce ülkemizdeki Avrupa Şampiyonası’nda kazandığımız gümüş madalya ile başlayan bir hikaye var. Ben o dönem oyuncu olarak kadrodaydım. Yıllar içinde yapılan hamlelerle voleybolumuzun gelişimi adım adım ilerledi. Bugün vardığımız noktadan dolayı çok gururluyum. Önümüzdeki turnuvalar için büyük bir heyecan duyuyoruz ve bu yolculuğa Vodafone ile birlikte çıkıyoruz. Bu birlikteliğin gücümüze güç katacağına inanıyoruz.”

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar ise şunları ifade etti:

“A Milli Takım seviyesinde 18 yıldır formamızı gururla taşıyorum. Her zaman hayallerimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalıştık. Bu gelişim sürecinde belirli bir seviyenin üzerine çıkarak istikrar yakaladık, ilkleri gerçekleştirdik, madalyalar kazandık. Hedeflerimiz, hayallerimiz çok. Bunun için de çalışmaya devam etmeliyiz. Biz sporcular olarak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırken paydaşlarımızın verdiği destek bizim en büyük itici güçlerimizden biri. Artık, yanımızda dünya çapında ve hem kadına hem spora verdiği destekle iyi bilinen Vodafone gibi bir marka var.”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, her alanda kadınların güçlenmesi için çalışıyoruz. Sporda da kadınların yanındayız. Toplumda yerleşik olan ve spora da yansıyan cinsiyetçi yapının değişmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu anlayışla, 11 yıl kadın futboluna destek verdik. Şimdi de kadın voleybolunu destekliyoruz. GfK’nın spor sponsorlukları araştırmasına göre, kadın voleybolu tüm spor branşları arasında %58 ile en çok takip edilen ikinci branş. Ülke olarak, voleybolda uluslararası düzeyde başarılarımız var. Bu başarılarımızı daha geniş kitlelere duyurmamız, tabiri caizse sesimizi yükseltmemiz ve bunu sürdürülebilir bir anlayışla yapmamız gerekiyor. Bu düşünceden yola çıkarak, Sultanlar Ligi İsim Sponsoru ve Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru olduk. TVF ile imzaladığımız bu anlaşmayla, dünyada kadın voleyboluna yapılan en büyük desteği sağlamış oluyoruz. Bu anlaşma, aynı zamanda Türkiye’de kadın sporuna sağlanan en yüksek ve kapsamlı sponsorluk anlaşması. Bu sponsorlukla temel hedefimiz, 2023 Milletler Ligi, 2023 Avrupa şampiyonu olan ve dünya sıralamasında zirvede yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza ve dünyadaki en başarılı voleybol oyuncularının karşılaştığı Vodafone Sultanlar Ligi’ne en iyi desteği sağlamak. Sponsorluğumuz süresince gerçekleştireceğimiz projelerle de kadın voleybolcularımızın yanında durmaya devam edeceğiz.”

 

 

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu